Gedragsconsult

Ongewenst gedrag

Opspringen tegen mensen, blaffen, onrustig zijn in huis en/ of moeilijk alleen kunnen zijn. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van ongewenst probleemgedrag. In het begin is het gedrag alleen nog maar vervelend, vaak lost het zich niet vanzelf op en wordt je lontje steeds korter waardoor er frustratie ontstaat. Dan kom je in een negatieve visuele cirkel die een weerslag heeft op het hele gezin.

Twijfel niet neem vrijblijvend contact met mij op. Ik kan helpen!


Wat kun je verwachten?

Als ik bij jullie thuis kom gaan wij eerst in gesprek over het ongewenste gedrag van je hond en wat jij hiermee wil gaan bereiken. Vervolgens gaan wij samen achterhalen waar het gedrag vandaan komt en gaan daarmee doelgericht aan de slag. Dit doen we door eerst rust te creëren en het vertrouwen terug te krijgen van de hond. Zo werken wij naar een fijne samenwerking tussen jouw en je hond toe. Ik vind het erg belangrijk om het hele gezin bij de consulten te betrekken. Ik besteed extra aandacht aan eventuele kinderen in het gezin en leer ook hen hoe zij het beste om kunnen gaan met de hond.


De consulten zijn altijd op maat gemaakt en persoonlijk afgestemd op de baas en hond. Wat wel bij alle consulten het zelfde blijft is de basis: rust, vertrouwen en samenwerking .

Vaak is één consult al voldoende om het gewenste resultaat te behalen. Mocht dit niet het geval zijn dan kan er in overleg een traject of interne training gestart worden.

Duur: 2 uur per consult
Locatie:
Bij jou thuis, binnen Nederland en België
Kosten:
Afhankelijk van je woonplaats

schäfer dog, puppy, dog